Bloed, zweet en tranen

Bloed, zweet en tranen

Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost maar het is ons gelukt!

Het renoveren van de verkoopruimte was een hele klus.  Frederic en ikzelf zijn nu wel doe-het-zelvers maar dit was toch een stevig project om in een beperkte tijd klaar te hebben.

Dus ja, af en toe heeft het ons wel wat stress bezorgd ;-)  Ook omdat dit een eerste "echte" projectje was sinds de start van mijn opleiding als interieurstylist.  Dit moest knallen.  Van het uitplakken van de muren, betegelen van de bar en schouw, het maken van inbouwkasten, ... alles hebben we zelf gedaan en het mag gezegd worden, het resultaat is er.

We hebben ook hier ons concept doorgetrokken en zoveel mogelijk op een duurzame manier gerenoveerd.

Zo werd één van de wanden bekleed met gerecupereerd palettenhout.  De barkrukken die in onze woning werden achtergelaten toen we het huis gekocht hebben werden in een nieuw jasje gestoken.  We hebben een nieuwe fauteuil waar een foutje aan was van de sloop gered, tweedehands decoratiespulletjes gebruikt, enzovoort.

Zaterdag 20 mei zullen wij met heel veel trots ons projectje voorstellen aan allen wie het wil zien. Deze ruimte zal gebruikt worden om te shoppen op afspraak, stylingadvies te geven en de verkoopavonden die we gaan organiseren in de nabije toekomst.  En hopelijk komen er ook enkele samenwerkingen met lokale collega ondernemers.

Alvast een sneak peek! 

Aanzicht van de muur in palettenhout met een lampmuur bekleed met hout met een schapje

Terug naar blog

Reactie plaatsen