ONS VERHAAL

Reyntje de vos, een online kinderkleding shop die volledig gaat voor duurzame, kwaliteitsvolle en hippe kledij.

Want duurzaam wil niet zeggen dat je moet inboeten op stijl :-)

WIE ZIJN WE

Wij zijn Frederic en Petra, papa en mama van Manou, Victor en Sangdji.  Samen vormen wij de familie Reynaert.  Een hechte familie waarbij onze kids centraal staan.

Jullie kids en onze kids zullen nog voor vele uitdagingen komen te staan.  Wij geloven in een eerlijke en duurzame toekomst voor onze kinderen op deze fantastische planeet.  En proberen een kleine bijdrage te leveren om de ecologische voetafdruk te verkleinen.  Daarom versturen wij jullie bestellingen twee keer per week.  En zeg nu zelf, een dagje langer op dat ene leuke jurkje wachten maakt het toch alleen maar spannender?

We zijn op zoek gegaan naar kleding die aan volgende voorwaarden voldoet:

Duurzaam - kwaliteitsvol - Vervaardigd uit biologisch katoen - mooi, hip, tijdloos en comfortabel.

Zo bent u er zeker van dat wat u koopt onder de noemer "duurzaam" ook echt duurzaam is.  Op onze pagina Duurzame kleding vindt u nog meer informatie.

WAT MAAKT ONS UNIEK

Uiteraard in de eerste plaats onze collectie die steeds met heel veel aandacht en liefde wordt uitgekozen.

De persoonlijke aanpak, wij zijn gemakkelijk bereikbaar via telefoon of email en reageren altijd binnen de 24u op uw vragen.

Wij besteden heel veel aandacht aan het verpakken van de kleding.  Een pakje ontvangen van Reyntje de vos daar moet je blij van worden :-)

Naast de online shop kan u ook op afspraak langskomen voor stylingadvies of voor het passen van de kleding.  Indien gewenst kan er een koopavond georganiseerd worden.