RETOURNEREN

Conform artikel VI 47 van het Wetboek Economisch Recht, beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om de overeenkomst zonder opgave van redenen kosteloos te herroepen.

 

De klant kan het artikel binnen de 14 kalenderdagen per post terugzenden. Het artikel dient dan in een gesloten verpakking samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgende retouradres: Reyntje de vos, Geneverpiete 12, 8460 Oudenburg. In het geval van beschadiging van de goederen staat de klant in voor de waardevermindering.

 

Voor elke terugzending, staat de klant zelf in voor alle kosten. Ook voor terugzending vanuit het buitenland draagt de klant zelf de kosten.

 

In ieder geval wordt retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen is en zich in een gesloten verpakking bevindt.

 

Aan de retour zijn naast eventuele verzendingskosten geen kosten noch enige vergoeding verbonden.

 

Na afhandeling van de retour wordt de klant door de verkoper terugbetaald op dezelfde manier als de klant de betaling uitvoerde. Indien gewenst, kan de klant ook opteren voor een tegoedbon. Hiermee kan een nieuwe bestelling worden geplaatst.

 

Het retourformulier vind je op volgende website: 

https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

Retouradres:

Reyntje de vos

Geneverpiete 12

8460 Oudenburg