Evaluatie na 1 jaar: Kledij te duur? Zoek naar alternatieven!

Evaluatie na 1 jaar: Kledij te duur? Zoek naar alternatieven!

Na een jaar lang onze missie om biologische, fairtrade en duurzame kledij aan te bieden, hebben we geluisterd naar de feedback van onze klanten. Een veelvoorkomende opmerking die we hebben ontvangen, is dat onze kledingstukken soms aan de prijzige kant zijn. We begrijpen dat budgetten belangrijk zijn en willen daarom graag onze klanten tegemoetkomen met betaalbaardere opties. 

Om aan deze behoefte te voldoen, hebben we besloten om een andere benadering te hanteren bij het selecteren van ons assortiment. In plaats van ons uitsluitend te richten op de nieuwste collecties, zijn we begonnen met het inkopen van stocks van vorige seizoenen. Op deze manier kunnen we dezelfde hoogwaardige producten aanbieden, maar dan tegen een lagere prijs. 

Het inkopen van stocks draagt ook bij aan het verminderen van verspilling in de mode-industrie. Door gebruik te maken van reeds geproduceerde kledingstukken vermijden we overproductie en het onnodig wegwerpen van materialen. 

We begrijpen dat sommige klanten misschien nog steeds op zoek zijn naar de nieuwste trends en collecties. Daarom hebben we besloten om naast de stocks ook een beperkt aantal nieuwe seizoensartikelen aan te bieden. Op deze manier kunnen we tegemoetkomen aan verschillende behoeften en wensen van onze klanten. 

Onze missie blijft onveranderd: het bevorderen van eerlijke handel, duurzaamheid en respect voor mens en milieu in de mode-industrie. We hopen dat onze nieuwe benadering tegemoetkomt aan uw budgettaire behoeften, terwijl u nog steeds kunt genieten van kwalitatieve kleding die voldoet aan uw ethische standaarden.

Bij elke aankoop die u bij ons doet, draagt u bij aan een betere toekomst. Samen kunnen we het verschil maken!

Terug naar blog

Reactie plaatsen