Retro caravan van het jaar 1978 die gebruikt wordt om Reyntje de vos in de kijker te plaatsen. Geschilderd in Oker geel en wit.

Meet Juliette

Tijdens corona sloeg de verveling toe, ik had nood aan een projectje ;-)

Een oude caravan opknappen, ja dat was het.  Na wat zoeken op tweedehands werd ik een beetje wanhopig.  Oude caravans pimpen was een echte hype geworden.

Enige tijd later wou het dan toch lukken, ik had een caravan gevonden.  Met heel het gezin richting Lille wat toch een tweetal uren rijden was.

Het was liefde op het eerste zicht!! Wat was ze mooi en het leukste van al, we hebben hetzelfde geboortejaar.  1978 als dat geen prachtjaar was :-).  Inpakken en wegwezen!  Als een gek begon ik te klussen maar algauw hervatte het normale leven en werd de vrije tijd weer een heel stuk minder.  Juliette verdween een beetje op de achtergrond en dat mag je zeer letterlijk nemen.  Ze stond geparkeerd in onze voortuin onder de bomen en al snel zag ze zo groen dat ze bijna volledig opging in de natuur.

6 maanden geleden begon een nieuw avontuur, Reyntje de vos en Julliette kreeg een nieuwe bestemming.  Ik ga haar gebruiken als reclamebord, eyecatcher en vrachtvervoer naar de evenementen waarop ik jullie graag kennis wil laten maken met mijn mooie en duurzame kledingcollecties. 

Dus hier is ze dan, meet Julliette:

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen